97%-uk megbukott ebben a vizuális rejtvényben: Keresse meg a Q betűk között elrejtett „O” betűt kevesebb mint 8 másodperc alatt

97% nem ment át a vizuális rejtvényen: Keresse meg a betűk között elrejtett „O” betűt
Tedd edzeni idegsejtjeit szórakozás közben.

Ebben a kihívásban kognitív képességeit tesztelik, amelyek szükségesek az egészséges agy és a legjobb állapot fenntartásához. Ne hagyja ki a rejtvényt, amely több tucat résztvevő Achilles-sarkává vált.

Ne kételkedj és érd el a legjobb eredményt, erre a vírusos kihívásra csak egy esélyed van, sok sikert kívánok, és remélem, sikerül megtalálnod a másik levelet. A vizuális játékok a kognitív edzés klasszikus eszközei, segítenek javítani az agy egészségét, amely fontos szerv, amely lehetővé teszi a napi működést.

A jó mentális egészség megőrzésének elsőbbséget kell élveznie, a kognitív kopás kialakulása vagy előidézése rossz szokások és a stimuláció hiánya esetén lehetséges, különösen akkor, ha stresszes, mozgalmas életet él. Ezért törődünk Önnel, és szeretnénk segíteni, hogy az elmét az ötletek és a kognitív készségek erősítésére fejleszthesse, ezzel elkerülheti az idegi kapcsolatok elvesztését és jelentősen javíthatja képességeit mint például az emlékezet, a képzelet, az érvelés stb.

Ha készen állsz a mai vizuális rejtvény leküzdésére, görgess le, és nézd meg alaposan a Genial Guru által készített alábbi illusztrációt.

KERESSE KI AZ „O” BETŰT KEVESEBB 8 MÁSODPERC ALATT A VIZUÁLIS TESZT KEZDŐDJEN!

97% nem felelt meg vizuális rejtvény: Találd meg a „Q” betűk között elrejtett „O” betűt kevesebb, mint 8 másodperc alatt
Kép: Nagy Guru

Tényleg te voltál agilis a kihívás leküzdésére? Ha a válasza igen, gratulálunk, az ilyen típusú kihívások bizonyos fokú vizuális képességet igényelnek.

Amint azt más alkalmakkor is említettük, a vizuális rejtvények a kedvenc eszközei az elme edzésének és a látásélesség javításának. Bár minden a nehézség típusától és mértékétől függ.

Ha félelmetes agyat szeretnél fenntartani, feltétlenül vegyen részt oktatási tevékenységekben, mert még a rejtvényezés is ablakot jelenthet jó mentális egészségére, és felerősíti hogy javítsa kreativitását.

HELYES VÁLASZ A VÍRUSÁBAN

97%-ban nem sikerült ez a vizuális rejtvény: Találd meg a
Kép: Zseniális Guru

Egy másik készség, amelyet ezekben a játékokban fejlesztenek, a képzelet és a memória, mindkettő alapvető emberi lények számára, hogy kiemelkedhessenek különböző területeken és más emberek felett.

97% nem felelt meg a vizuális rejtvénynek: Keresés a „Q” betűk között elrejtett „O” betű kevesebb, mint 8 másodperc alatt
Tedd edzeni idegsejtjeit szórakozás közben.

5 / 5 ( 2 Szavazatok )