95%-uk megbukott az ISTENEK vizuális rejtvényében: Hol van a képen a négy nagyon súlyos HIBÁK? Rekordidő alatt túllépni rajta

95%-ban kudarcot vallott a GODS vizuális rejtvénye: Hol van a négy nagyon súlyos HIBA a képen? Túljutni rajta rekordidő alatt
Csak a legértelmesebbek találják meg az ÖSSZES hibát.

Készüljön fel a legnagyobb nehézségű rejtvény leküzdésére, amelyben rekordidő alatt négy hibát kell megtalálnia. Erre a kihívásra két lehetőséged van, az elsőben 10 másodperced, a másodikban 5 másodperced, plusz egy további támpont áll rendelkezésére a teljes válasz megtalálásához.

Ebben a Genial Guru platform által kifejlesztett rejtvényben négy nagyon súlyos hibát kell találnod, mielőtt leállna az óra, és mindenképpen új rekordidőt állíts fel. Ezek a kihívások ideálisak az elme edzéséhez, a kognitív készségek fejlesztéséhez és a vizuális készségek fejlesztéséhez, ezért naponta ajánljuk őket.

Fő céljuk, hogy segítsenek edzeni az agytömegedet, hogy a legjobb állapotban légy. Emellett egészséges versenyt is jelentenek a pozitív tartás érdekében.

JELZÉSEK:

Nézze meg figyelmesen a következő képet, azon egy fagylaltszállító autót láthat. Négy súlyos hiba rejtőzik a tárgyak, vonások, figurák és színek között, amelyeket rekordidő alatt kell megtalálnia. Készen áll a kihívás leküzdésére, és a legjobb idő megszerzésére?

KEZDŐDJEN EL A REJTÉK! KERESSE MEG A NÉGY HIBÁT CSAK 10 MÁSODPERC ALATT

95%-ban kudarcot vallott a GODS vizuális rejtvénye: Hol van a képen látható négy nagyon súlyos HIBÁ? Győzd le rekordidő alatt
Kép: Zseniális Guru

Sikerült megtalálnia a képen a négy szörnyűséget?

Ha a válasz igenlő, az azt jelenti, hogy Ön nagyon gyors ember és , ráadásul bölcsen elemezed válaszaidat, szeretsz részletesen megfigyelni és mélyrehatóan elemezni. Másrészt, ha nem tudta megszerezni az eredményt, és nem rendelkezik a teljes válaszokkal, ne aggódjon, itt hagyok két nyomot, hogy visszatérhessen az első képhez, és újra próbálkozzon. Ezután görgessen lefelé a helyes válasz megtalálásához.

1. TRACK

A fagylaltoskosár hamis címkével rendelkezik. Találja ki, melyik az.

2. SZÁM

< p>A sorban van egy állat, akinek nem kellene ott lennie, keresse meg gyorsan.

Nagyon jó, ezzel a két támponttal biztosan sikereket érhet el, és elhelyezheti magát a közösségi hálózatok egyik leggyorsabb felhasználójaként.

VÁLASZ

95%-ban kudarcot vallott a GODS vizuális rejtvénye: Hol van a képen látható négy nagyon súlyos HIBA? Rekordidő alatt leküzdeni
Kép: Zseniális guru

Ezzel lezárul a napi vizuális rejtvény, de folytasd az edzést, amíg profi nem leszel. Csak folytasd az elméd gyakorlását, amíg profiként nem tudod használni a készségeidet . Legyen szakértő, és legyen a leggyorsabb.

 A 95% megbukott az ISTENEK vizuális rejtvényében: Hol van a képen a négy nagyon súlyos HIBÁ? Rekordidő alatt leküzdeni
Csak a legélesebben találja meg az ÖSSZES hibát.

5 / 5 ( 4 Szavazatok )