5 úti cél kevesebb, mint 2 órányira Mexikóvárostól, hogy utazással kezdje az évet

5 úti cél kevesebb mint 2 órányira Mexikóvárostól, hogy az évet utazással kezdhessük
Kép jóváírása: pixelshot.

Szeretnéd egy utazással kezdeni az évet, és nem tudod, hova menj? Emiatt ne aggódjon többé, ma 5 hihetetlen úticélt mutatunk be, amelyek kevesebb, mint 2 órányira találhatók Mexikóvárostól, és amelyeket könnyedén és sok pénz kiadása nélkül meglátogathat.

Sok ember számára , az egyik újévi fogadalmad, hogy utazz és vállalkozz arra, hogy több helyet nézz meg hazánkban, és mi jobb, mint azokkal a turisztikai helyszínekkel kezdeni, amelyek a legközelebb vannak, és amelyekért nem kell több órát utazni. Nos, ha ezekkel a tulajdonságokkal rendelkező utazási lehetőségeket keresel, itt jó helyen jársz, az alábbiakban megosztjuk, hogy Mexikóvároshoz melyek vannak a legközelebbi helyek, ahol eltölthet egy kellemes hétvégét.

< strong>5 úti cél kevesebb, mint 2 órányira Mexikóvárostól, hogy az évet egy utazással kezdhessük

Tepoztlán, Morelos

Tepoztlán egy csodálatos varázslatos város Morelos államban, körülbelül másfél órányira Mexikóvárostól a Mexikó-Cuernavaca autópályán.

Turisztikai látványosságai között található a Tepozteco piramis, amelyhez 1-2 órás sétát kell tenni a Tepozteco domb mentén, ahol lenyűgöző természeti tájat találunk, amely nagyon érdemes megcsodálni.

Ezen a helyen meglátogathatjuk a Születés templomát és egykori kolostorát, a Carlos Pellicer Múzeumot, az Axitla keresztjét, és természetesen számtalan kézműves üzlethez és ízletes ételekhez is hozzáférhet.

Tula régészeti övezete és múzeuma

Hidalgo államban található a Tula lelőhely régészeti övezete és múzeuma, ahol vannak olyan meglepő régészeti maradványok, amelyek nagy történelmi értéket képviselnek, mint például a kolosszális atlantisziak, akik harcosokat ábrázolnak lándzsavetővel a jobb kezükben, és nyílköteggel a másikban.

Szóval, ha szereted felfedezni régészeti területeket, és fedezze fel az ősi civilizációkról szóló történetet, ez a tökéletes hely az Ön számára.

5 úti cél kevesebb mint 2 órán belül Mexikóváros utazással kezdi az évet
A kép forrása: andyjkramer a Getty Images-től.

Villa del Carbón

< p>Az egyik legnépszerűbb és ellátogattunk Mexikó állam varázslatos városaiba, amelyek hegyekkel körülvéve és buja növényzettel rendelkeznek, ahol felfedezhetjük és végtelen tevékenységeket végezhetünk, a központ bejárásától és a kézműves piac meglátogatásától a gátak megtekintéséig és a horgászatig. , túrázás és kempingezés.

Ily módon, ha pihentető hétvégi tervet keres, ez a legjobb választás.

p>

< em>Teotihuacán régészeti zóna

Ha Mexikóvárosban él, akkor ez egy kötelező úti cél az Ön számára. Itt található Mexikó állam egyik legkiemelkedőbb régészeti területe, ahol lenyűgöző régészeti maradványok találhatók, amelyeket fel lehet tárni, mint például a Citadella és a Tollas kígyó temploma, a Halottak útja és a lakóegyüttesek, amelyek mellette, többek között a Nap és a Hold piramisai is.

Ezen kívül az oldalt különféle tevékenységek jellemzik, amelyeket családjával vagy barátaival együtt élvezhet, például utazás hőlégballonban és több méter magasról látni a régészeti övezetet.

La Marquesa

Ez egy lenyűgöző és hatalmas nemzeti park, amelyre jellemző erdők, sziklák, patakok, vízesések, völgyek, történelmi emlékek és különféle ösvények, amelyeken sétálhat a természet közepén.

Itt végtelenül sok elfoglaltságot találhat a túrázástól a lovagláshoz, horgászat, zsinór és terepjárók, ízletes éttermekbe, ahol kitűnő ételeket kóstolhat meg.


4.9 / 5 ( 7 Szavazatok )