5 INGYENES online tanfolyam az Egyesült Államok állampolgársági vizsgájának előkészítéséhez és letételéhez

5 INGYENES online tanfolyam az Egyesült Államok állampolgársági vizsgájának előkészítéséhez és sikeres letételéhez
Képek forrása: Joe Raedle | Getty Images

Jelenleg a második állampolgárság megszerzése sokak céljai közé tartozik idén, azonban az állampolgárság igénylése előtt bizonyos követelményeknek meg kell felelni, például, hogy a kérelmező állandó lakos legyen (legalább 5 évig), házasságot köt egy amerikai állampolgárral, és – egyéb követelmények mellett – le kell tennie a honosítási vizsgát. Ez a vizsga két részből áll: egy állampolgári vizsgából (történelem és az Egyesült Államok kormányzata) és egy angol nyelvvizsgából. Ha egy kicsit többet szeretne megtudni, az alábbi linket hagyja meg.

A vizsga letétele rendkívül fontos az állampolgárság megszerzéséhez, ezért fel kell készülnie a honosítási folyamat egyszerűsítésére. És ha ezt az eljárást szeretné elvégezni, ne aggódjon, ezen 5 tanfolyam egyikével segítünk a honosítási vizsga letételében. Teljesen ingyenesek és online, így kényelmesen tanulhat otthonából, és megkönnyítheti ezt a folyamatot anélkül, hogy egy centet kellene költenie. Ezért figyeljen az Ön számára rendelkezésünkre álló információkra.

Az Egyesült Államok állampolgárságot tanul

Ez a Sacramento megyei hivatal online platformja, amely ingyenes tanfolyamokat kínál angolul beszélni, írni és írni, valamint megtanítani az N-400 jelentkezés helyes kitöltésére és a válaszadásra. honosítási interjú és a 100 állampolgári kérdés és válaszok, 4 egységből áll, és a következők:

1. rész. Az amerikai állampolgárság megszerzésének lépései

2. rész Az N-400-as kérelem és a honosítási interjú

3. rész. Polgári nevelés, írás-olvasás gyakorlat

4. rész. Az Ön interjúja és új állampolgársága.

A tanfolyamot az USA Learns Citizenship

linken keresztül érheti el
5 INGYENES online kurzus az Egyesült Államok állampolgársági vizsgájának előkészítéséhez és letételéhez
Képek: Freepik

Program NYITVA

Az Online Professional English Network (OPEN) programot az Egyesült Államok Külügyminisztériuma támogatja, amely rövid távú kurzusokat kínál azoknak a tanároknak, diákoknak és szakembereknek, akik szeretnének angolul tanulni. Élő webináriumokat tartalmaz 6 üléstől 5-8 hétig tartó tömeges programokig.

Ha hozzá szeretne férni a tanfolyamhoz, a OPEN Program linkre kattintva megteheti.

Fresno Felnőtt Iskola

Ez egy kaliforniai oktatási központ, amely angol (ESL) és állampolgársági tanfolyamokat kínál, azzal a céllal, hogy a külföldi hallgatók felkészítése az állampolgárság megszerzésének folyamatára. Ez egy személyes központ, ahol néhány tanfolyam is van. Ezen a tanfolyamon a hallgató képes lesz fejleszteni angol nyelvtudását, hogy könnyen válaszolhasson és működhessen az interjúkörnyezetben.

Ha szeretne belépni és regisztrálni, ezt a következő linken keresztül teheti meg: Fresno Felnőtt Iskola.

Sanger Felnőtt Iskola

Ez egyben egy személyes tanulási központ is, amely megnyitja a kaput mindazok előtt, akik bármilyen szinten szeretne angolul tanulni. A diákok ingyen tanulnak meg angolul beszélni, olvasni és írni.

Ha további információra van szüksége erről az oktatási központról, a Sanger Felnőttiskola linken keresztül érheti el.

Reméljük, hogy ezek a tanfolyamok hasznosak az Ön számára, és kiválasztja az Önnek legmegfelelőbbet. Sok szerencsét kívánunk, és reméljük, hamarosan megkapja az amerikai állampolgárságot.


4.9 / 5 ( 7 Szavazatok )