3 intelligens módszer mobiltelefonja feltöltésére, amikor nincs áram

3 okos módja a mobiltelefon töltésének, amikor nincs áram
FORRÁS: Román-Canva

A mai világban, ahol az okostelefonok gyakorlatilag önmagunk kiterjesztését jelentik, az akkumulátor lemerülése kisebb problémát jelenthet. Legyen szó hirtelen áramszünetről, vagy egyszerűen azért, mert olyan sokat használjuk készülékeinket, hogy gyorsan lemerül az akkumulátor, kulcsfontosságú, hogy tudjuk, hogyan töltsük fel telefonunkat, amikor nem a mi oldalunkon van az áram.

Egy áramszünet esetén. helyzetekben a mobiltelefon töltése kihívás lehet, de nem lehetetlen. Az alábbiakban bemutatunk néhány praktikus és megfizethető megoldást, amellyel akkor is bekapcsolva tarthatja készülékét, amikor nincs áram.

1. Töltés az autóban

Képzelje el, hogy Ön otthon vannak, és hirtelen elmegy az áram! Telefonod akkumulátora hamarosan lemerül, de tudtad, hogy autód lehet a megmentőd? Ha van egy autója USB-porttal, akkor szerencséje van. Egy egyszerű USB-kábellel feltöltheti telefonját az autóhoz csatlakoztatva.

Fontos megjegyezni, hogy az autótöltés lassabb lehet, mint a fali konnektorból, de vészhelyzetben minden töltés jobb, mint a semmi! Legalább 10%-os díjat kaphat az alapvető szükségletek fedezésére, ami különbséget jelenthet a kapcsolattartás és a sötétség között.

2. Megfordítható töltés

A technológia gyorsan fejlődik, és néhány jelenlegi telefon rendelkezik egy csodálatos funkcióval: a visszafordítható töltéssel. Ez azt jelenti, hogy az áramot átviheti telefonjáról egy másikra, akár kábelen keresztül, akár vezeték nélkül. Most barátokkal vagy családdal olyan helyzetben van, ahol nincs hatalom; Ha telefonjának lemerül az akkumulátora, megoszthat egy keveset a sajátjából, hogy mindenki kapcsolatban maradjon.

Ez a funkció különösen vészhelyzetben lehet hasznos, mivel a > strong>telefonból energiaforrássá válik azok számára, akiknek szükségük van rá. Egy újszerű funkció, amely kritikus helyzetekben a kommunikáció fenntartásának kulcsa lehet.

3. A régi megbízható: külső akkumulátor

Talán a legismertebb és legelérhetőbb módja a mobiltelefon töltésének dugó nélkül külső akkumulátor használata, más néven „power bank”. Ez a kis eszköz elengedhetetlenné vált a modern életben, és lehetővé teszi számunkra, hogy útközben is töltsük telefonunkat.

A külső akkumulátor használatához egyszerűen csatlakoztassa csatlakoztassa az USB-kábelt a megfelelő porthoz, és íme, a telefon elkezdi tölteni. Ezek az akkumulátorok különböző kapacitással és áron kaphatók, így kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelőt. Ez egy gyors, egyszerű és kényelmes megoldás arra, hogy mobiltelefonját bárhol és bármikor bekapcsolva tartsa.

3 okos módja a mobiltelefon töltésének, amikor nincs áram
FORRÁS: Afrika képek
4. További erőforrás: laptopja

Ne becsülje alá laptopja erejét. Ha elegendő akkumulátorral rendelkező laptopja van, az áramszünet idején a megváltás lehet. Használja laptopja USB-kábelét a telefon töltéséhez és a kapcsolat fenntartásához. Ez a lehetőség különösen hasznos lehet, ha más áramforrások nem állnak rendelkezésre.

Bár az áram nélkül maradni kényelmetlen lehet, ez nem jelenti azt, hogy mindenkiről le kell kapcsolódnia. Az olyan egyszerű megoldásokkal, mint az autótöltés, a visszafordítható töltés és a külső akkumulátorok használata, biztosíthatja, hogy telefonja légy készen arra, hogy minden helyzettel szembenézzen, még akkor is, ha elmegy az áram.


4.8 / 5 ( 8 Szavazatok )